O nama

Obiteljsko gospodarstvo Antunović smješteno je u malom mjestu Kuna na poluotoku Pelješcu, mjestu okupanom suncem i okruženo vinovom lozom. Naša obitelj tu je došla već početkom 20. stoljeća i od tada do danas njegujemo svoju veliku ljubav prema selu, životinjama, vinogradima i načinu života koje sve to nosi. Oduvijek se naša obitelj bavila uzgojem životinja, obradom vingrada te je od toga je i živjela. Mi smo tu tradiciju nastavili a pritom smo otvorili vrata našeg domaćinstva svakom gostu željnom upoznati našu kulturu, mjesto i ono najvažnije – gastronomiju. Upravo iz toga nastala ja kruna našeg domaćinstva, konoba Antunović – gdje gosti ispod 300 godina starih zidova uživaju u najboljim specijalitetima pelješkog kraja.

I krije su tu mnoštvo priča, o tome kako imamo jednu od najpoznatijih farmi magaraca koji svojim mlijekom pomažu brojnima, do obnovljene stare kuće u kojoj će uskoro naši gosti moći uživati u najmirnijim noćima i danima.

Dakle, posjetite nas, budite nam dragi gosti i upoznajte naš kraj, naše običaje i našu obitelj. Nemojte se zaboraviti najaviti jer specijalitete koje mi spremamo ne može se požuriti. Kruh ispod peke, janjetina i kozletina, pikatić ili tripice, sve to spremamo po vašoj najavi. Ukoliko se pak u prolazu odlučite navratiti, svakako možete uživati u okusima pršuta, sira, kapulica, maslina, ulja i vina.

Search