Svečani meni



Aperitiv:

  • domaća rakija (travarica, loza, višnjevača, orahovača, rogačuša, mirta, naranča)
  • prošek

Hladno predjelo:

  • pršut
  • sir
  • masline
  • kisele kapulice iz vinskog octa

Toplo predjelo:

  • bistra juha
  • pikatić
  • tripice

Glavno jelo:

  • miješano pečenje ispod peke ili janjetina i kozletina s ražnja
  • krumpir i povrće ispod peke
  • kruh ispod peke i salata

Crno i bijelo vino

Desert:

  • rožata

Peka meni



Aperitiv:

  • domaća rakija (travarica, loza, višnjevača, orahovača, rogačuša, mirta, naranča) 
  • prošek

Hladno predjelo:

  • pršut
  • sir
  • masline
  • kisele kapulice iz vinskog octa

Glavno jelo:

  • miješano pečenje ispod peke ili janjetina i kozletina s ražnja
  • krumpir i povrće ispod peke
  • kruh ispod peke i salata

Crno i bijelo vino

Degustacija



Rakije

  • travarica
  • loza
  • višnjevača
  • orahovača
  • rogačuš
  • mirta
  • naranča

Aperitivi

  • prošek

Crno vino sorte Plavac mali – najzaštićenija i najznačajnija hrvatska sorta, raste na padinama Pelješca, te na predjelima južne Dalmacije. Vino obiluje taninima, ponekad i vrlo trpkim, alkohol je vrlo visok, od 13% do 15%, najčešće je blago slatkasto što je posljedica spoja visokog alkohola, tanina i male doze ostatka neprovrelog šećera te vrlo bogatog i punog tijela. Najpoznatiji položaji Plavca malog su Dingač i Postup.

Bijelo vino sorte Rukatac – svijetla do slamnatožuta boja vina, pun i harmoničan okus, alkohol od 11.5% do 13%.

Ostalo



Search